RDM SPORTS COMPANY

Onze trainingen turnen bieden een perfecte mix van kracht, flexibiliteit en coördinatie. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze lessen zijn zo opgebouwd om je vaardigheden op een leuke en uitdagende manier te verbeteren.

Je leert fundamentele technieken zoals rollen, handstanden, sprongen en zwaaien. Onder begeleiding van ervaren trainers bouw je aan je zelfvertrouwen terwijl je stap voor stap nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt. Je ontwikkelt niet alleen je fysieke kracht en lenigheid, maar ook je discipline en doorzettingsvermogen.

Door te turnen leer je jouw lichaam beter aan te voelen en te controleren, wat je prestaties in andere sporten en dagelijkse activiteiten ten goede komt. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk en motiverend. Je zult merken dat je met elke les sterker en vaardiger wordt.

Schrijf je vandaag nog in voor onze basisgymnastieklessen en laat je verrassen door wat je allemaal kunt bereiken.

Voor wie graag extra wil turnen, hebben we de groep ‘Recrea Extra’. Deze groep is perfect voor gymnasten die meer willen en hunkeren naar intensievere trainingen. Hier halen we het maximale uit elke individuele gymnast, zonder druk en terwijl plezier altijd centraal blijft staan. Deze lessen zijn opgebouwd in functie van optimaal trainen. We nemen ook tijd om onze kracht en lenigheid te verbeteren. Voor de echte fanaten bieden we zelfs de mogelijkheid om op termijn deel te nemen aan recreatoernooien.

Je kunt instappen vanaf het derde leerjaar, mits je al een zekere basis hebt. We hebben hiervoor een aantal basiscriteria opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen op hetzelfde niveau begint. Sluit je aan bij ‘Recrea Extra’ en ontdek hoe ver je kunt gaan in een leuke, technische en ondersteunende omgeving. Schrijf je vandaag nog in en ga de uitdaging aan!

* Enkel op aanvraag

**Voor Recrea Extra worden er enkele basisdoelen gesteld die een gymnast moet bereiken voor hij/zij kan deelnemen aan deze lessen.