RDM SPORTS COMPANY

Wij zijn een sportclub met een ruim aanbod voor verschillende leeftijden. Je kan bij ons terecht voor recreatieve lessen, maar ook voor wie van competitie houdt, zijn er verschillende opties. Bij ons in de club staan plezier, respect en vertrouwen hoog aangeschreven. We streven ernaar dat onze leden elk op hun eigen niveau worden uitgedaagd tijdens onze lessen. Onze trainers volgen het hele jaar door opleidingen om onze leden in een veilige en verantwoorde omgeving te laten sporten. Wij beschikken over een goed uitgeruste sportzaal waardoor we kwalitatieve lessen kunnen voorzien. Wij zijn een open club, iedereen is welkom! Wil jij ook graag deel uitmaken van deze sportfamilie? Ons seizoen loopt steeds van september tot en met juni. Inschrijven kan via de knop in het menu bovenaan. Tot binnenkort!

Heb jij een vraag voor ons? Je kan ons bereiken via info@rdmsports.be of je kan ons een berichtje sturen via Facebook of Instagram.

Onze club wordt bestuurd door 4 bestuursleden: Peter, Kim, Jinte en Paulien. Zij zorgen voor een vlotte werking binnen onze club.
Heeft u een vraag voor één van hen? Je kan hen bereiken via bestuur@rdmsports.be.

Bij onze club kunnen we rekenen op een vijftigtal trainers die zorgen voor lessen vol plezier en uitdaging. Elke trainingsgroep heeft een hoofdtrainer, deze is eindverantwoordelijke over de groep. Onze hoofdtrainers worden bijgestaan door trainers en hulptrainers. Zij dragen bij aan het vlot verlopen van de les.